Lehet már valami konkrétumot tudni a 2017-es Euróvíziós Dalfesztiválról? Az már biztos, hogy Ukrajnában kerül megrendezésre?
Figyelt kérdés
Érdekel bármi ami ezzel kapcsolatos. :)2016. jún. 12. 23:01
1/8 anonim válasza:
Hajaj, már megy a készülődés: két nő, már el is kezdte növeszteni a szakállát és már az epillátort is letették!
2/8 anonim válasza:
Milyen konkrétumot akarsz? Mindig ott rendezik amelyik ország nyeri.
3/8 A kérdező kommentje:
Melyik város, műsorvezetők stb.
2016. jún. 12. 23:24
4/8 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen rendezik ott amelyik ország nyer, volt már rá példa, hogy elálltak a rendezési jogtól pénzügyi okok miatt.
2016. jún. 12. 23:30
5/8 anonim válasza:
Ukránok már rendeztek, nem is olyan régen, hozzáteszem az egyik leglátványosabbat. Így jó esély van rá hogy megint megrendezik. Gondolom az egyik műsorvezető a nyertes lesz ahogy ez általában lenni szokott, a többi pedig nem érdekel, majd úgyis kiderül.
6/8 anonim válasza:
Ukrajna az államcsőd szélén áll, száz milliárd dolláros adósságai vannak, amit már nem tud törleszteni. Ha az EU (beleértve minket is) megint kifizeti helyettük az oroszok felé a gázszámlájukat, akkor talán megrendezik.
7/8 anonim válasza:
Pont ma olvastam, hogy az ukránok biztos nem mondják vissza a rendezést. Az első elődöntő 2017 május 9-én lesz, a második 11-én, a döntő 13-án.
Az, hogy melyik városban lesz, a napokban fog kiderülni, de nagyon valószínű, hogy Kijev :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információt. Őszintén szólva kicsit reménykedtem, hogy átadják a lehetőséget, mondjuk a svédeknek. Nagyon tudják a dolgukat, idén is megadták a módját. :)
2016. jún. 26. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!