Mennyire lenne biztonságos elmenni a 2017-es Eurovizios Dalfesztiválra Ukrajnába?
Figyelt kérdés
A pontos helyszin néhány hét múlva lesz kiválasztva, de Lviv és Kijev közt fog eldőlni. Abban az esetban, ha Lviv-et választják, szeretnék elmenni a családdal, mivel csak 400 kilóméterre van onnan, ahol lakok, de félek egy esetleges terrortámadás miatt. Megéri kockáztatni és megpróbálni jegyeket venni novemberben vagy inkább maradjak itthon biztonságban? Amúgy 15 éves vagyok, (addigra már 16 leszek) és a szüleimmel együtt fizetnénk (de javarészt ők). Mit gondoltok, megéri kockáztatni?2016. jún. 9. 17:27
1/4 anonim válasza:
Oszinten szolva az eurovizios dalfesztival annyira erdektelen egy esemeny, hogy szerintem a terroristak azt sem tudjak mi az, nem hogy meg tamadast is szervezni hozza :'D.
2/4 A kérdező kommentje:
De Ukrajna már önmagában nem valami biztonságos ország
2016. jún. 9. 21:32
3/4 anonim válasza:
Ukrajnában nincsen terrorizmus, ahol katonák lőhetnek Kelet-Ukrajnában, az nagyon messze van. Lvov amúgy meg gyönyörű város és itt van a legtöbb külföldi turista egész Ukrajnában, sőt csak itt vannak, meg egy kevés Kijevben. Nagyon közel van a lengyel határ, érdemes arrafelé menni Magyarország felől is.
Kicsit ahhoz hasonlíthatnám ezt a helyzetet, mint amikor a 90-es évek elején Horvátország déli részéről, Dalmáciából eltűntek a turisták a krajinai frontvonal közelsége miatt, de attól még Zágráb és az Isztriai-félsziget tele volt magyar vakációzókkal.
4/4 anonim válasza:
Miféle kockázat? Ukrajna egyáltalán nem veszélyes ország. Én Franciaországban jobban félnék a terrorizmustól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!