Mit tanuljak tovább?
Sziasztok!
Biológus MSc végzettségem van és hobbi programozó vagyok. Mostanság programozás terén úgy érzem, híján vagyok a szükséges matek tudásnak a továbblépéshez, nem tanultam soha se analízist, se lineáris algebrát, se diszkrét matekot és mindhárom nagyon kéne.
Jelentkezni szeretnék valamilyen képzésre, ami ezt kitöltené. Mit ajánlotok? Proginfó vagy matek legyen?
De magát a programozást az ember otthon is meg tudja tanulni.
Van pár proginfós ismerősöm, magát a kódolást ők sem az iskolában tanulják, a hátteret kapják ott.
A sima matekot szerintem egész biztosan nem tudnád hasznosítani (a matekra azért van némi rálátásom, a programozásra nincs). De döntsd el magad: egy matematikus ilyesmivel foglalkozik manapság, nem tudom programozóként ez mennyire releváns tudás:
Van olyan képzés (régebben legalábbis volt), hogy "programozó matematikus", inkább ennek járjál utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!