Hol tanuljak tovább, ha író szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
Milyen szakot válasszak? Magyarra akartam először menni, de ott tanuló ismerőseim nem ajánlották. (Nincs sok köze az íráshoz, inkább nyelvtan, a kreatív írás modulra meg alig vesznek fel pár diákot, és inkább nem kockáztatok :D ) Gondolkodtam még esetleg az esztétikán, más sajnos nem jut eszembe, kreatív írás, pedig külön sehol nem indul...2016. jún. 1. 13:18
1/2 anonim válasza:
Szia! Én is író szeretnék lenni, de szerintem ehhez nem kell végzettség. Leülsz, írsz és fejlődsz. Pályázatozz sokat, próbálj kapcsolatokat építeni. Egy csomó embert ismerek, aki ír, és tök más a szakmája. Én idén az orvosira jelentkeztem, mert nagyon szeretnék orvos lenni, és most jelent meg az első novellám nyomtatásban, szóval lesz referenciám, ha beküldök kiadónak. Nem a végzettség számít, ez nem egy olyan "szakma", ahova egy bizonyos diplomával kapsz belépőt. Bármit tanulhatsz, és mellette gyakorolj nagyon sokat.
2/2 anonim válasza:
Nem értem... ha írò szeretnèl lenni, ahhoz nem vègzettsèg kell, (ha csak nem szakmai dolgokat akarsz publikálni), hanem ìròi vèna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!