OE vagy PTE villamosmérnökin tanuljak tovább?
Szia
Én ÓE-KVK-n tanulok, szeretem a sulit, bár nagyon nehéznek érzem, de teljesíthető.
Pécset nem ismerem, viszont azt mindenképpen fontold meg szerintem, hogy az ÓE-n (BME-n is) minden évben 4-500-an kezdenek, és bár sokan kihullanak, de így is van 5 szakirány, és ezeken belül 2-3 modul, sokkal több lehetőség, a szakma minden területét lefedi.
Egy vidéki intézményben, ahol 30-an kezdenek, és ebből is 10-en otthagyják, ott általában csak 1-2 szakirány van, hiszen ott nincs annyi labor, illetve oktató sem.
Egyébként én is unom már Bp.-t, mint várost, szívesebben tanulnékbegy vidéki városban, dehát ez van, emiatt jelentkeztem ide, és emiatt nem megyek át, meg ugye az elismertség.
"több állshirdetéssel is találkozni, amiben az áll, hogy Pollácksok kíméljenek"
Csak egyet mutass!
De nem hinném, hogy tudsz, mert ilyen nincs!
A munkáltató tesz rá, hogy hol végeztél.
Ezért is van pl az állásinterjú...
Bármilyen diploma annyira elég, hogy behívjanak egyre és majd ott kell eladnod magad... amit nem a főiskolán bemagolt képletekkel fogod.
1-es, kérlek mutass ilyen hirdetést, mert engem érdekel, ha már Pollackra járok.
3-as, én már hallottam állásinterjút, ahol volt beugrókérdés, legyen az egy képlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!