Kérdéseim lennének egy vámpírhoz. Hol találok egyet, aki beszédes kedvében van és válaszol?
Én úgy tudom, hogy létezik egy fajta betegség, amikor az illető szomjazza a vért, mert valamilyen enzim vagy hormon hiányzik nekik.
A másik pedig itt volt már szó róla a denevérek, amikről én szintén csak hallomásból, úgy tudom képesek hasonló sebeket ejteni és ők terjesztették a veszettséget. És a veszettség egyik tünete volt, hogy nem bírják a napfényt.
Ha nagyon jó dolgozatot akarsz, sztem legegyszerűbb, ha könyveket olvasol, és utána nézel az interneten.(Főleg Anne Rice és Laurell K. Hamilton könyveit tudom ajánlani, sztem ezek elég komolyak ahhoz, h közel álljanak az igazsághoz. :)) Az ilyen Alkonyat-féle "vámpíros" oldalakat viszont kerüld, mert az egy rakás...khm... Szóval maradjunk annyiban, h nem egy 19 éves lányhoz méltó.:) Ha valóban léteznek vámpírok,(ha nem is pont olyanok, mint amilyennek az emberek elképzelik őket) nem valószínű, hogy szabadidejükben a gyakori kérdéseken böngésznek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!