Miért nem törödnek a fiatalok a jövőjükkel?
Például itt választáson. kérdeztem ki megy szavazni, mindenki nemet mondott. mentem szavazni nem is láttam csak 1-2 korombelit, mind ilyen 30 felettiek.
19 éves vagyok.
Meg látom hogy 13-23 év közötti fiatalok ott részegednek meg szívnak mint az állat megvan a 8 általános anyuka eltart és kész... egyáltalán nem jut eszükbe h b*szki anyám nem fog mindig eltartani? Ez lenne az emberiség jövője és a jövő embere????
Basszus már látom magam előtt a jövőt ha ez igy megy tovább... és kissé sem kellemes, mikor nőttök már fel gyerekek???
Jó én is bulizok...hétvégente. ki nem?? de nem az h b*szki most nem megyek suliba hanem zuzok leiszom magam oszt lefekszem valakivel.
Ma is egy 12 éves lány rázta a s*ggét magassarkúban meg miniszoknyában.
Meddig lesz ez még így?? Rohadtul b*ssza a csöröm.. én egy normális világot akarok megteremteni a gyerekeimnek. de ha ilyen züllött lesz a társadalom???
Lehet velem van a baj.. talán mert anyám engem megnevelt... Szerintetek? Mikor fog ez javulni? vagy tényleg velem van a baj?
ö.. figyeljetek.. akinek nem inge nem veszi magára....
én arra a 40%nyi emberre gondolok aki baszott szavazni...
ugyanis a szavazólapon ha nem tudnátok, van egy olyan rész is h nem szavazol senkire de ott voltál...ha lettél volna szavazni tudnád...
DE ITT NEM CSAKA SZAVAZÁSRÓL VAN SZÓ KÖLÜNBEN A POLITIKAI RÉSZBE TETTEM VOLNA EZZELA KÉRDÉSSEL:
MIÉRT NEM SZAVAZNAK A FIATALOK...?
EMBEREK ITT NEM A POLITIKÁN VAN A HANGSULY... ARRA NYISSATOK KÜLÖN KÉRDÉST...
Hát ha jót akarsz a gyerekeidnek akkor... neked csak annyit h én is épp az egyetemi felvételim 3. fordulójára készülök... és igen itt kella káromkodás is...
de amikor látom h volt iskolatársam folyamatosan ellóg a suliból, már ki is csapták, a mostani iskolájába jár mindennap egy kocsma előtt látom ahogy szenved az életével, és másoktól csór el dolgokat az azért koránt sem szép látvány... örülök h vannak normális emberek is... de pl az én városomban csak ilyet látok...
Bocsánat h az aggódásomat mindenki csak hurrogni tudja...
"ugyanis a szavazólapon ha nem tudnátok, van egy olyan rész is h nem szavazol senkire de ott voltál...ha lettél volna szavazni tudnád..."
- Én voltam szavazni, de dögöljek meg, ha ilyet láttam... ezt ugye álmodtad?
És azt írod, hogy nem a politikán van a hangsúly... A kérdés mégis arról szól, hogy miért nem mentek el a fiatalok szavazni...Ugyanakkor a kommentedben meg egy másik témát feszegetsz. Akkor nyiss 2 kérdést, de ne keverd a 2-őt az embereket meg ne b@szd le, amikor te fogalmazol rosszul.
Különben is, mit kell így túlreagálni? Nem attól lesz valaki felelősségteljes felnőtt, hogy elmegy szavazni...Úgy csinálsz ezzel a dologgal, mintha legalábbis világvége lenne, hogy 40% ember nem ment szavazni.
Örülök, hogy csak ennyi problémád van.
Én voltam szavazni, de dögöljek meg, ha ilyet láttam... ezt ugye álmodtad? erre annyit h nővérem tanácsházán dolgozik.... szted mennyire tudom? apropó ha hazudok akkor ő általa
2.. érvényteleniteni is lehet ha nem × et vagy +-t irsz...
vagy beadod üresen... ennyi...
nem a kérdés eme 2 témát kapcoslja össze.. de nem csak a szavazatról szól.. hanem h a mi jövönk, meg a gyerekeinkké, és baszunk tenni érte valamit.. tudod nem a nagyszülöktöl örököltük a földet hanem kölcsönkaptuk az unokáinktól...
a kérdés sztem egyöntetűen kifejezi h mire gondolok... és nem csak a szavazásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!