Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem törödnek a fiatalok...

Miért nem törödnek a fiatalok a jövőjükkel?

Figyelt kérdés

Például itt választáson. kérdeztem ki megy szavazni, mindenki nemet mondott. mentem szavazni nem is láttam csak 1-2 korombelit, mind ilyen 30 felettiek.

19 éves vagyok.

Meg látom hogy 13-23 év közötti fiatalok ott részegednek meg szívnak mint az állat megvan a 8 általános anyuka eltart és kész... egyáltalán nem jut eszükbe h b*szki anyám nem fog mindig eltartani? Ez lenne az emberiség jövője és a jövő embere????

Basszus már látom magam előtt a jövőt ha ez igy megy tovább... és kissé sem kellemes, mikor nőttök már fel gyerekek???

Jó én is bulizok...hétvégente. ki nem?? de nem az h b*szki most nem megyek suliba hanem zuzok leiszom magam oszt lefekszem valakivel.

Ma is egy 12 éves lány rázta a s*ggét magassarkúban meg miniszoknyában.

Meddig lesz ez még így?? Rohadtul b*ssza a csöröm.. én egy normális világot akarok megteremteni a gyerekeimnek. de ha ilyen züllött lesz a társadalom???

Lehet velem van a baj.. talán mert anyám engem megnevelt... Szerintetek? Mikor fog ez javulni? vagy tényleg velem van a baj?

2010. ápr. 11. 23:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%

22/f voltam szavazni

és szegyellje el magát az aki nem

És ki az az őrült aki még ezek után is az mszp re szavaz??

:(

2010. ápr. 11. 23:25
 2/17 A kérdező kommentje:
Örülök h te elmentél:D Tisztelet... nincs kedved randizni:D? csak vicceltem:)
2010. ápr. 11. 23:35
 3/17 anonim ***** válasza:

Nézz szét a fórumon!

Amúgy én voltam szavazni, és öcsém is (nemsokára lesz 20), de nem csak így törődök a jövőmmel, hanem úgy is, hogy élek a lehetőségeimmel, amiknek egy része nem Magyarországra köt.

2010. ápr. 11. 23:39
 4/17 anonim ***** válasza:
Az én bátyám, meg bnője is volt szavazni. Mindketten 19 évesek (bnője pont ma lett 19:)
2010. ápr. 11. 23:56
 5/17 anonim ***** válasza:
36%

Azért nem voltam szavazni, mert egyik párt politikájával sem értek egyet (nagy pártokra gondolok)

Fidesz, MSZP: mindekttő lenyúlja az országot, csak más módszerekkel (szerintem)

Jobbik: rasszisták (nem vagyok cigány, sem zsidó, "magyar paraszt" vagyok), és elborult szankciókat akartak/akarnak bevezetni. (szerintem)

Ha lesz valaha Mo.-n olyan párt, akikkel egyet értek elmegyek szavazni, de hogy csak azért menjek, hogy előadhassam a nagy hazafi szöveget, és verhessem a mellem..nos ezt szánalmasnak tartom. Pl. Obama politikájával egyet értek, ha ő indult volna M.o.-n szavaztam volna, de jelenleg egyik párt kutya, másik eb.

Ja és még valami: nem k*rvulok, nem züllök, nem szoktam inni, és én is normális világot akarok, de amíg nincsenek olyan vezetőjelöltek akik ezt megteremthetnék (szerintem), addig szívunk, hiába ígérgetnek mindenfélét össze-vissza...Sajnos kevesen emlékeznek arra, amikor a Fidesz volt hatalmon, Orbán mennyire lenyúlta az országot pl. (csak mert most mindenki őket isteníti)

És én nem attól érzem magam felnőttnek, hogy elmegyek szavazni, hanem például (sajnos) sok olyan dolgon kellett keresztülmennem EGÉSZ kisgyerekkoromban (12 éves koromig nagyjából), amik felnőtté tettek, teljesen más a gondolkodásom, mint egy másik 19 éves átlagos lánynak, és igenis van felelősségérzetem. De ha mindegyik pártot sz@rnak ítélem, nem fogok szavazni, és kész.

Még egy kérdés hozzád kérdező: hogy jön ide, hogy a tini 12-13 éves kis h*lyék hol rázzák a seggüket? persze ezzel én sem értek egyet, ahogy nagyon sok minden manapság trendi dologgal, de ez nem tartozik ide...ők különben sem szavazhatnak még...

19/L

2010. ápr. 12. 00:00
 6/17 anonim ***** válasza:
Az öregek is csak a nyugdíjukkal törődnek, amint látod.
2010. ápr. 12. 00:03
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
En is mindig mentem, megyek szavazni (23 vagyok). Szerintem is fontos, hisz ez az egyetlen mod arra, hogy velemenyt nyilvanitson az ember, de en nem tennek olyan nagy altalanositast, hogy a fiatalok ilyenek...nagyon sok kozepkoru es idos sem megy szavazni MAR. Miert? Mert egyik partra sem akarnak szavazni. Az MSZP-SZDSZ elszurta, leszerepelt, rajuk nem szavaznak, viszont aki nem jobboldali beallitottsagu (ami nem egy negativum, mert nem vagyunk egyformak, mindenkinek mas a vilagnezete), kire szavazzon??
2010. ápr. 12. 00:10
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha jót akarsz a gyerekeidnek akkor először is azt a sok csillagos szócskát kihagyhatnád. :D És te milyen normális vagy mert csak hétvégén iszod le magad? Hát nem azért ez nem nagy szám...!

Én egy jó gimibe járok és itt érdekes módon mindenkit érdekel a jövője! Engem is. Azért tanulok, nyelvvizsgázok stb. Nem kéne általánosítani. Sőt még ez sem minden. Nálunk a legjobb tanulók a legnagyobb ivók. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy te nem tudod milyen az iskolában, otthon az akit látsz cigizni vagy berúgni.

És nem bulizok csak néha a zene miatt, nem iszom soha, nem cigizek, nem rakom ki mindenem de tudod mit? Kinéznek érte és másokat is... Nem mitha érdekelne...

Azért meg külön elnézésed kérem hogy nem szavaztam... Tudod foggalmam sincs a politkáról. Egy páratot sem ismerek, nem tudom mit csinálnak, mit akarnak, nem értek egy szót sem belőle és nem is akarok! Nekem jó úgy élni ahogy most élek, régen is jó volt és jó is lesz. Én nem szoktam panaszkodni és nem azt tartom fontosnak hogy hol élek csak azt hogy szeressen. Én itt szeretek lakni de szeretek egy másik országban is. Röviden: törődj a magad dolgával... Mindenki másmilyen. Nem tehetsz semmit a lezüllött gyerekek ellen.

2010. ápr. 12. 00:32
 9/17 anonim ***** válasza:
És Te ebben az időben még miért ilyen baromságokkal foglalkozol? Vagy Te is kivártad a sorbanállást, és még csak most értél haza?
2010. ápr. 12. 05:18
 10/17 anonim ***** válasza:

Korlátozott a világnézeted: látsz a szavazókörzetedben néhány 30-ast és nem látsz fiatalokat, és azt írod, a fiatalok tesznek mindenre. Látsz néhány tizenéves sunát és azt írod, mindenki kurwa, szív és nemtörődöm.

Legközelebb látsz egy jegesmedvét az állatkertben, és azt írod, hogy itt a jégkorszak?

2010. ápr. 12. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!