Ha van ilyen, hol tudok a saját nevemben cikket publikálni újságban?
Féltem én azt, hogy ne bontsák meg a cikkem struktúráját, de ezt is az olvasó szempontjából, ezért érzékeny ez nekem. A másik meg, annyi hiúság, és kabzsiság csak szorult belém, hogy örüljek, ha az alkotásom, az enyém lehet, ennyi szerintem megbocsátható.
Azt, hogy saját blogot kezdjek, és kezeljek, nem preferálom, mert olvasottság szempontjából az elvár egy általános időbefektetést, ami már több mint szórakozás, és erre nincs idő keretem a jelelenlegi helyzetemben. Csak cikket szeretnék alkalmanként írni egy újságba, inkább ilyen tudósító jellegű, vagy ismeretterjesztőket, persze ennek, a kis kapunak fejében, hogy más újság adja ki elviselem az átdolgozás jogát, de egy 5 perc mérgelődést megengedek magamnak érte.
Ha nincs időd, legyen pénzed. Tudod, az idő pénz :)
Szóval ha van elég pénzed, akkor bármit megjelentet bármelyik bulvárlap (amelyeknek azért van olvasottsága rendesen), amit csak átadsz nekik cikként. Persze ha megfelel politikai, vallási, szexuális, büntetőjogi, vagy egyéb kizáró kritériumoknak is.
És ha elég sok pénzed van, akkor akár ezeket a kritériumokat is mellőzik, de ez nagyban (értsd, akár több nagyságrendileg) növeli az árat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!