Hogy lehet publikálni a weblapomat és, hogyan lehet saját URL-t csinálni? Segítség?
LOOOL HTML weblapnak minek szedtél le XAMPP-ot. Először olvass utána, hogy azt mégis mire szokták alkalmazni....
Hogyan tudod publikálni? Google...2 perc az egész...
Veszel domain + tárhlyet...nameserver átírod a megfelelőre, FTP-n felnyomatod az oldal fájlokat és ennyi. Ha adatbázis is lenne az oldal mögött, akkor adatbázis kreálsz, config.php (vagy azt a fájlt, ahol az adatbázis adatait tárolod) tartalmát átírod a megfelelőre és ennyi...
" hogyan készíthetek saját URL-t"--> ez az lenne, hogy pl.: youtube.com? Ha igen, akkor fentebb már leírtam.
Ha úgy akarod, hogy Youtube.com/valami, akkor a href.
XAMPP egy saját gépen futtatható webservice program.
Fejlesztésre jó, de éles oldalt üzemeltetni otthonról, vicc kategória.
Már csak azért is mert ahhoz 0-24 óráig mennie kell a gépnek, és ha csak napi 6-8 órát számolunk amikor alszol és a gép nem megy, már az áram fogyasztás több mint egy normális tárhely.
Az atisite.hu domain nevet pedig évi 1000ft -ért lehet regisztrálni, ezt nem lehet megkerülni. :-)
( maximum subdomainnel azaz nem atisite.hu hanem atisite.valami.hu )
Szóval regisztrálj egy tárhelyet. (van jó pár ingyenes is ami kis reklámért cserébe ingyé adja)
Majd regisztrálod a domaint valamelyik cégnél itt: [link]
Én BlazeArts Kft -nél szoktam, de izlések és ficamok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!