Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mitől és hogyan alakul ki az...

Mitől és hogyan alakul ki az emberekben hogy ki mennyire bírja a gusztustalan dolgokat?

Figyelt kérdés
tehát arra gondolok mitől lehet az hogy míg valakit sokkol az is ha lát egy szörnyű videót, míg más nyugodtan végignézi. nemrég feltettek egy kérdést, azt panaszolta pl. az illető hogy a fogkrém reklámban véreset köpnek..neki ez is sok volt. pedig annyi annyi szörnyű dolog van brutális gyilkosságok, balesetek, rohadó bomló testek, és vér...ott már igazi is. tehát sztetek mitől lehet ez hogy ki mennyire bírja az ilyen dolgokat, mi határozza meg egy emberben? én pl 19 vagyok és nem beteg lelkületű, sosem értek ilyen élmények, mégis a legnagyobb nyugalommal nézek végig bármi ilyesmit.
2010. ápr. 11. 11:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is elég jól bírom. De arra gondolni kéne a reklámrendezőknek, hogy gyerekek is megnézik a reklámokat, meg hogy felnőttek is nézik, akár evés közben is. Mondjuk evés közben nem szeretek hugyozó férfiakat, véres köpetet, meg hasonlókat nézegetni.

29-N

2010. ápr. 11. 12:09
 2/2 anonim ***** válasza:
nos a fóbiák kialakulásának az ideje már egészen kiskorban indul, annán onnantól különböző hatások meghatározzák, mégis mire mennyire lesz "allergiás"
2010. aug. 15. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!