Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy a 70'-80'-as...

Amina15 kérdése:

Igaz az, hogy a 70'-80'-as években, aki 14 vagy 16 óra után született, már másnapra anyakönyvezték?

Figyelt kérdés
Pl. 1970.05.11. délután 16.25-kor született, a születésnapja 1970.05.12. napja lett?
2016. máj. 30. 20:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

83%-os, én maximálisan egyetértek veled, nyomtam is egy zöld pacsit. Viszont a kérdésben alapvetően a 70-es 80-as évekről kérdezett a kérdező, te pedig a 20-as években történteket írtad le. Valószínűleg ezért kaptál több lepontozást is, végül is nem a kérdésre válaszoltál.

Érted, kis sarkítással akkor valaki leírhatná, hogy 1612-ben a mittudom én melyik ország akármelyik falujában nem is anyakönyveztek egyáltalán. Lehet igaz a dolog, de nem tartozik a kérdés tárgykörébe. Legfeljebb mint érdekesség, de relevanciája nincsen.

2016. jún. 1. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!