Igaz az, hogy a 70'-80'-as években, aki 14 vagy 16 óra után született, már másnapra anyakönyvezték?
Nem igaz.
Ha valaki 18 óra után szült, az egy nappal később mehetett haza (a gyerekkel a kórházból)
Szerintem se, én 80-as vagyok, este 20:30-kor születtem, és aznap van a születésnapom az anyakönyvem szerint is.
"Akkor nem értem, miért terjeng efféle hiedelem felénk!?"
Ez csak apróság, felénk olyanok terjengenek, hogy a Hold üreges, a Földnek a belső felén élünk, a Szíriuszról származik az emberiség (egyesek szerint ez a magyarok őshazája), meg efféle baromságok. Ehhez képest ez amit írtál, smafu :)
Az emberi hülyeség határtalan, ezt majd te is tapasztalod jópárszor az életed folyamán. Ha valami olyasmivel találkozol majd, amiről azt gondolod, hogy azt már nem lehet überelni, akkor csak várd ki a másnapot, valaki hamarosan rá fog kontrázni valami még nagyobb ökörséggel :D
6-os vagyok, látom, lepontoztak, pedig így van.
Nagyszüleim idejében nem kórházban szültek, hanem otthon, orvos, vagy bába segítségével. Nem volt zárójelentés meg ilyenek.
Pár nap múlva mentek a városba intézni az anyakönyvezést. Ők diktálták be az adatokat. Nyilván mindenki igazat mondta, miért diktált volna be mást, de nem nagyon tudta ellenőrizni senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!