Mit jelent számodra a szabadság?
Figyelt kérdés
2016. máj. 27. 09:28
1/1 anonim válasza:
Nekem azt jelenti,hogy független legyek a későbbi életemben,most pedig azt,hogy azt tanulom amit szeretek,ott ahol szerettem volna,olyan társaságban vagyok,ahol elmondhatom a véleményemet,oda megyek és akkor amikor akarok,nem kell senkitől külön engedélyt kérnem,de a legnagyobb az,hogy nem függök semmilyen szertől,és semmilyen embertől.A későbbiekben pedig azt fogja jelenteni,remélem,hogy bárhogy alakuljon az életem,meg tudjak állni a magam lábán,ha kell teljesen egyedül is,ne kelljen azért eltűrnöm senkinek a szemét viselkedését,mert egyedül nem élnék meg,akár gyerekekkel is.Ezért kell tanulni,mert az csak a tiéd,te érted el,és mindig egy biztos pontot jelent,akkor is,ha azt mondják,hogy nem kell tanulni manapság,mert nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!