Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek barátokat?

Hogyan szerezzek barátokat?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok. A kortársaim nagy része már tagja egy adott közösségnek, nekem nincs annyi barátom, mint nekik. Sőt, csak egy-kettő van, akivel igazából csak skype-olni szoktam. Hogyan barátkozzak, ráadásul jövő évtől új iskolába megyek, idegenekhez.

2016. máj. 22. 18:00
 1/5 anonim válasza:
Jövőre megyek gimibe, szóval sorstársak vagyunk. Már ugysincs sok ebből az évből szóval sz@rd le már úgysem érdemes senkivel erőltetni semmit. Jövőre meg fejjel neki mindennek!:D Ismerkedj, beszélgess mindenkivel, a lényeg, hogy a lehető legközvetlenebb legyél. Ha jófej vagy mindenki megkedvel és úgykell majd levakarnod őket. Csak nelegyél besz@ari. 15/L
2016. máj. 22. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Idegenek között a legkönnyebb barátokat szerezni, hidd el nekem! Ők nem tudják,hogy ki vagy milyen vagy. Ha mosolygósan, vidáman és kedvesen ismerkedsz össze velük pozitív hozzáállással, esetleg magabiztosan, akkor keresni fogják a társaságodat és hirtelen több kapcsolatod is lesz amikből tartós barátságok alakulhatnak ki. Egy kész közösségbe nagyon mehéz beilleszkedni, így ne csak egy emberrel barátkozz össze az első pillanattól, nyiss több ember felé, mert lehet hogy mégsem lesz igazi baráság azzal az egy emberrel és ugyanott lennél.

Sok sikert, ha megfogadod a tanácsokat és pozitív benyomást teszel az emberekben, nyitsz feléjük, odamész másokhoz beszélgetni stb már nyert ügyed van, rajtad áll,hogy mit kezdesz vele.:)

2016. máj. 22. 18:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Például az új osztályban, ott vagyok, akkor mi garantálja, hogy beszélni fogok valakivel. Tehát csak úgy random menjek oda és kérdezgessek vagy hogyan kezdődik el a beszélgetés ilyenkor?
2016. máj. 22. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Úgy is kezdődhet hogy odamész valakihez aki szimpatikus, pl egy jó fejnek tűnő sráchoz és megkérdezed hogy ő is ebbe az osztályba fog-e járni? (pl gólyatáborban) és ha igen akkor hogy honnan jött, miért ezt az osztályt/iskolát választotta. Vagy meglátsz valakin valami együtteses pólót ami neked is bejön akkor már pozitív a kezdés ha megdicséred és mondod hogy te is szereted, onnan már menni fog a beszélgetés. Nem kell nagyon félni, mindenki ugyan olyan ideges lesz mint te, csak segít ha van kivel beszélgetni bármilyen kis apróságról.

(első voltam)

2016. máj. 22. 19:18
 5/5 anonim válasza:
Szia!:) Tapasztalatból tudom hogy ennek annyi a titka, hogy nem félsz, mosolyogsz, érdeklődő vagy, és beszélj mindenkivel valamennyit hogy ki tud szűrni ki szimpatikus neked , te kinek vagy az. Ne vegyél komolyan senkit , csak élvezd hogy új embereket ismerhetsz meg.:) Egyébként ez tök izgalmas dolog, és én úgy érzem minél több embert ismerek meg ugy magamat is jobban megismerem, és egészen bele lehet jönni. :) Biztos találsz majd barátokat! Sok sikert! :) 21L
2016. máj. 22. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!