Az alkoholisták miért öltözködnek úgy, hogy az minden jóérzésű emberben rossz érzést keltsen?
Tehát hogy olyan ruhakombinációkat választanak, amikre nem csak a divat rendőrség csapna le, de még a valódi rendőrséget is érdemes lenne némelyikre kihívni,hogy azonnal vigyék be.
Annyira eltalálják,hogy mi nem passzol, és tényleg nem az,hogy azt veszi fel amije van, mert én ismerek igazán szegény embert, aki nem új ruhákban jár,és nincs is sok ruhája, de mégis tud úgy öltözködni,hogy normálisan néz ki ahhoz képest ahogy él.Kihozza a maximumot.
A kérdésben a mezei alkoholistákra gondolok, tehát nem a milliomos meg zugivó, hanem aki kerek-perec lejár a kocsmába, és megissza a kőműves actimelt is.
Szandál-zoknitól kezdve,susogósig, gyerek hátizsákos, női pulóveres alkoholistától kezdve mindent láttam már, és nem értem.
(ez egy általánosító kérdés, nem kell kivételekkel magyarázkodni, én erre a kategóriára keresem a választ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!