Hogy lehet kétbalkezes, tutyimutyi kamaszból laza, életrevaló személyiséget faragni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 20:08
1/5 anonim válasza:
Kell azt?
Adott egy kétbalkezes, tutyimutyi kamasz, aki úgy egyedi, ahogy van. Megölnéd a személyiségét, hogy csinálj helyette egy tucat-sikermókust? Én inkább megkeresném, hogy miben ügyes, miben eredeti, és arra erősítenék - miközben segítek neki önérdeket védeni.
2/5 anonim válasza:
Hogy mi az életrevaló azt mindenki maga dönti el. A tag találja meg önmagát, bármiben, a sportban, a tudományokban, művészetben, vallásban, egy szakmában és még sorolhatnám egész éjszaka.
3/5 anonim válasza:
Várj vele, lehet hogy kifejlődik majd benne ez a másik személyiség. Én pl. 5-6-7 évesen visszahúzódó voltam. Ma már a társaság lelke vagyok:D
4/5 anonim válasza:
A legtöbb kamasz tutyimutyi és kétbalkezes. Vannak vagány kamaszok, ők azonban idétlenek. Aztán felnőnek.
Amúgy elég homályos, hogy mi az az "életrevaló".
5/5 anonim válasza:
Nekem is mondták mindig egész gyerekkoromba,hogy a húgom talpraesettebb és életrevalóbb mint én.Most felnőttként meg azt mondják nem talpra,hanem seggre esett.Nem különb mint én.Ez nagyon relatív,meg szubjektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!