Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hová tűntek a Punk-ok?

Hová tűntek a Punk-ok?

Figyelt kérdés
Régen gyerekkoromban rengeteg punk és rocker volt az utcákon. Acélbetétes szöges bakancs, szöges/láncos bőrkabát, terepgatya, tarajos festett haj (vagy hosszú). Hová tűnt ez a kultúra? Manapság mindenhol ecsethajú gyerekek 'bandáznak' akik egy kiló kenyeret nem tudnak hazavinni mert nem bírják el.

2016. máj. 16. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztos ott vannak az edzőteremben.
2016. máj. 16. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
54%

- Punk!

- Jerk.

Bocsi, ezt muszáj volt, aki érti, az érti. Amúgy fogalmam sincs, én lányként azt mondom, hogy sokkal jobb lenne ha rockerek vagy punkok mászkálnának az utcákon, mint ezek az ecsethajú nyomorékok. Barátnőim odáig vannak Justin Bieberért, az 1D-s srácokért, és fel nem foghatom, hogyan. Nekem inkább az olyan Axl Rose, Izzy Stradlin féle pasik jönnek be:D igazi rockerek. Az ecsethaj meg elborzaszt. A hosszúhajú pasik tetszenek. És őszintén nem tudom, hova tűntek, bár akkor valószínű ezzel nem csak én vagyok így :/

2016. máj. 16. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Ami anno a punk volt az most a páva. Tök mindegy melyik dívik éppen, gyökér mindkettő.
2016. máj. 16. 13:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Voltak régen Punk haverjaim, nagyon jó fejek voltak egytől egyig. Legalább nem olyan nyámnyilák voltak mint a mai fiatalok, ők kiálltak magukért és az igazukért. Persze ők is felnőttek, családjuk lett ezért már nincs tarajos hajuk és a többi. De rossz ránézni ma az utcán a fiatalokra, vékonyak mint a kisujjam, ecset hajúak és trikóba feszengenek, nagyszájúak, pedig egy atyai pofontól föld körüli pályára állnának.
2016. máj. 16. 15:54
 5/6 anonim válasza:
Sajnos az ecsethaj lett a divat... Sok tini pedig (tisztelet a kivételnek) a menő réteghez szeretne tartozni,ezt pedig úgy próbálják elérni,hogy a legújabb divat szerint öltözködnek,legmenőbb dalokat hallgatják.
2016. máj. 19. 15:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a punk stílust népszerűsítenék a médiában akkor hidd el hirtelen 'mindenki' azt követné. A marketingeseknek meg teljesen mindegy , hogy acélbetétes bakancsokat & fekete együtteses pólókat adnak el vagy ilyen mai metroszexuális darabokat. A punk régen a csináld magad módszer egyik képviselője volt , ma már ez is egy divat lett. Ritkán látni valódi punkot , akinek még elvei is vannak.
2016. máj. 19. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!