Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Különböznek a svábok külsőre...

Különböznek a svábok külsőre a magyaroktól?

Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy nagyrészt sváb származású magyartól nem.
2016. máj. 13. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
nem!
2016. máj. 14. 03:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Különböznek a magyarok. Én látom különbséget (félig külföldi vagyok) és ők is mondták már. Persze csak annál működik, aki nem asszimilált germán leszármazott.
2016. máj. 14. 04:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Ma már nem igazán, a keveredés miatt (a magyarok közt is sok a német származék). De azért falvakban, ahol a svábok tömbben éltek, még ma is több a szöke gyermek, nem beszélve a vaskos alkatú sváb asszonyokról...
2016. júl. 25. 03:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak a nagyanyám tiszta sváb, az apám és az anyai nagyapám is magyar, de azért így is átüt valamennyire a genetika. Tejföl szőke hajam volt gyerekkoromban, fokozatosan barnult be olyan 20 éves koromra. Sűrű, göndör hajam van, elvileg az is sváb dolog. Atom fehér, érzékeny bőr. Egyedül a szemem nem stimmel, az néha kék, néha zöld, néha szürke, franc tudja mitől függ, gondolom, hogy éppen melyik lábbal keltem fel. Magasság 170, nem valami sok. Szerintem eléggé elütök egy tipikus alfölditől, ahol kreol bőr, barna haj, barna szem a jellemző. Aztán az is lehet, hogy a 150 éves török uralom tette meg ott a hatását, passz.
2019. jún. 25. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!