Milyenek az osztrák férfiak úgy átlagosan jellemben? Kedvesek? Sokban különböznek a magyaroktól? Vagy azok is ilyen bunkóak?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 11:29
2/7 anonim válasza:
Ez szerintem változó. Én találkoztam már tök rendes, értelmes osztrák férfival, de vannak bunkók is.
3/7 A kérdező kommentje:
Ki szeretnék majd menni, és akkor már ott kéne házasodni, csak azért kérdezem:) A magyarok abszolút nem tetszenek, mert se nem jó pasik, se nem kedvesek úgy átlagban! Egy nagy paraszt a többségük.
2013. febr. 22. 11:56
4/7 anonim válasza:
kedvesek...csak bunkobban fejezik ki magukat :D
5/7 A kérdező kommentje:
Hát ez tulajdonképpen biztató! :D
2013. febr. 22. 12:29
6/7 anonim válasza:
Szerintem rendesek, én szeretem őket. Kint dolgozom Bécsben, és rosszat nem tudok róluk mondani. Normálisabbak és kedvesebbek, mint a magyarok.
7/7 BDalma válasza:
Az en baratom osztrak,o nagyon kedves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!