Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meg akar verni. Mit tegyek?

Meg akar verni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Olyan gondom támadt hogy valamiért osztálytársam aszt mondta egy gyereknek hogy Csöves(nevet nem mondok)és a gyerek elhitte és meg akar engem verni.Amugy megverném mert tanultam MMA-t meg verekedtem már 3.szor másokkal akik nála is erősebbek de őt nem verném meg mert hívja a barátait azt velük eggyüt már nem verném őket meg.Máskor is volt konfliktusom vele de akkor is csak fenyegetett hogy agyon ver de nem vert meg.Mit tegyek?

13 éves vagyok!

2016. ápr. 16. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
A felbújtót kapd el ezért , a marhát is aki támadni akar . Mindenképp szerezz be paprikasprét , ez bármikor segít túlerővel szemben . Ha újra menőznek újra kapnak .
2016. ápr. 16. 13:06
 2/6 A kérdező kommentje:
de suliba akrnak megverni ott meg nem használhatok ilyen cuccokat.Akiti kumzott azt én kiütném mert MMA edzésekre járok lassan 2 éve a másikat is megverném csak jönnek a barátai egyedül vagyok az utcán azt megvernek
2016. ápr. 16. 13:12
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

"Mit tegyek? "

Tanulj meg magyarul!

Ez még egy trolltól is siralmas teljesítmény.

2016. ápr. 16. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően maradj nyugton. A veréshez kell ok, és ha nem szolgáltatsz okot, a verés elmarad. Nem dicsőség, hogy már verekedtél. Sokkal inkább azt mutatja, másképp nem tudod megoldani a problémáidat. Tanulj, és akkor rájössz, hogy számtalan más megoldás létezik.
2016. ápr. 16. 19:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Félre érted :D egyszerüen nekem jöttek és basztattak és nem birtam már tovább és rájöttem miért is járok önvédelmi sportra.Azért hogy megvédjem magam!
2016. ápr. 17. 08:42
 6/6 A kérdező kommentje:
a végén szerintem nem volt semmI :D
2016. ápr. 19. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!