Az normális, ha egynap akár 10-szer is ki tudom verni?
Figyelt kérdés
Persze csak az első-kettőnél jön anyag, de nagyon sokszor tudom egy nap.2016. febr. 27. 22:54
1/10 anonim válasza:
Nem normális! Egészen biztosan valami baj van a szerszámoddal. De ne aggódj, levágni azért valószínűleg még nem kell...
2/10 anonim válasza:
Persze. Átlag feletti, az biztos... ;) De normális.
Nálam is olyan 6-7 szokott lenni, de nekem 4-ig jön simán. :P
4/10 anonim válasza:
Többször úgy sem tudod,mint amennyi vágyat érzel rá .
Anyag meg annyiszor jöhet,egyre kevesebb,mint amennyi a "raktárban " van .Újratermeléséhez meg idő kell,mert te sem vagy gép .Amikor már kifogytál,jön a meleg levegő XD.
Amikor már az agy is megsokallja ,közbe lép,és nem fog fel állni .Az agyad nem fogja érzékelni a szexuális ingert .
Mindent az agyunk vezérel !
6/10 anonim válasza:
4 / 5 - nek: teljesen egyetértek a baírásoddal !
7/10 anonim válasza:
Bocs: 4/6 !
Egyébként szerintem teljesen ok, ha naponta többször is megy a dolog. Más lehet, hogy még irígykedne is rád...
8/10 anonim válasza:
És jut időd a tanulásra is?
Amúgy ne izgulj, majd elmúlik ez is.
9/10 anonim válasza:
Ha csak az elso kettonel jon anyag, akkro szerintem fordulj urulogushoz.
10/10 anonim válasza:
fel fog gyulladni a rudid ha ennyiszer vered
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!