Szerintetek megbantom Istent ha ateista fiuhoz megyek felesegul?
Ezt magadnak kell eldontened, hogy miben hiszel.
Hosszutavon akkor van a sraccal eselyetek, ha meg tudsz azzal bekelni, hogy a ferjed ateista. Ha benned megmarad a ketely, hogy de 'nem lehet, hogy ezzel bunt kovettem el?', akkor az valoszinuleg vegig emeszteni fog, igy meg eselytelen hosszutavon a normalis kapcsolat.
innentol kezdve meg - szerintem - nem szabadna mas tanacsara hallgatnod, hiszen az, hogy neked legbelul vannak-e ketelyeid ezzel kapcsolatban, az nem fog mas tanacsara megvaltozni - max egy ideig el tudod nyomni a sajat meggyozodesedet azzal az onigazolassal, hogy de az a nevtelen ismeretlen is megmondta a netrol...
Szerintem több boldogságot kaphatsz tőle ha ez a téma nem lesz téma köztetek túl sokat es ha nem Istentől vársz boldogságot hanem a szerelemről
Képes lennel nélküle élni ha valaki azt mondja isten most biztosan haragszik? Valamennyire en is hívő vagyok de egyszer élünk ..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!