Rendszeresen szexelek csúnya és/vagy öreg nőkkel, és ebből jó pénzem származik. (Ez alapján) Elítélsz?
én nem a prostikat ítélem el, hanem azt, aki annyira szánalmas, hogy fizet nekik... a te esetedben is.
adót fizetsz utána?
Nem.
Azt csinálsz a testeddel amit akarsz.
Én inkább irigyellek :D
Beszállnék a bizniszbe, de gondolom nem akarsz konkurenciát :(
1-es!
Nem, nem fizetek utána adót, bár nem is hiszem, hogy ennek a lehetősége komolyan felmerült benned, inkább csak valamiféle lelkiismeretfurdaláshoz hasonló érzetet szerettél volna generálni.(Egyébként nem sikerült.)
Mellesleg nem Magyarországon élek.
Szándékosan váltasz kisbetűre pont után?
4-es!
Mert a vezető pozícióban végzett munka az egyetlen és kizárólagos módja a "felesleges pénz" megszerzésének, mi?
Különben is, honnét gondolod, hogy az ilyen nők "nemigen" dolgoznak jobb pozícióban? Csak azért kérdezek rá, mert gondolom jó a rálátásod, ha már ilyen tényszerűen kijelented. Kérlek rombold le az önbecsülésemet a cáfolhatatlan, objektív érveiddel, hogy utána, példádat követve, sikeresebb emberré épülhessek újjá, és így, esetleg csak a nyomdokaidba érhessek!
5-ös!
Bár, csak egy nagyon kicsit, de érdekel. Na, nem célzottan a te véleményed, hanem különböző emberek véleménye, amibe végülis te is beletartozol.
6-os!
Ez nem biznisz.) Nincs szükséged arra, hogy "bevegyelek a bizniszbe".))
Én nem ítéllek el, mert nincs is semmi jogalapom hozzá.
Jézus tanította:
Mát. 7,1-2
Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek.
Mert a milyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és a milyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek.
A prostitúciót általában nem sorolom a különösebben dicséretre méltó, erkölcsös dolgok közé, de a Te eseted akár kivétel is lehet, ez azon múlik, hogy hogyan és milyen motivációkból teszed.
Nagyon csúnya és/vagy öreg nők esetén ez szolgálat is lehet, ha a szexen kívül emberi kapcsolatot is nyújtasz, örömet, izgalmakat viszel az életükbe, és ha mindeközben tisztességesen bánsz ügyfeleiddel.
nem lelkiismeretfurdalást akartam generálni, én is csaltam már adót, csak ez tényleg érdekelt, mert itt írta egyszer valaki, hogy Németországban élő hímprostinak még nyugdíja is lesz, mert ott ezt lehet.
nem csak pont után írok kisbetűt, én így szoktam írni, kivéve tulajdonneveket, de nem tudom, ez hogy jön ide.
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!