Hosszú, egyenes hajam van, de nagyon csúnya, mert a tincsek mindig összetapadnak pedig rendszeresen mosom. Nem zsíros, inkább száraz. Mi okozhatja azt, hogy a tincses és a tincsek összetapadnak? Rossz sampon? Rossz frizura?
Nem tesz jot a hajnak ha surun mosod.Sok helyen olvastam hogy minnel ritkabban mosod annal jobb, en nemreg attertem arra hogy egy heten egyszer mosom es most nem annyira szaraz a hajam, bar sokan meg ritkaban mossak de azt nem vallalnam be. Vegyel olyan sampont ami szaraz hajra valo(nem kell dragat) es hasznalj hajveg apolot.En az Avon-tol vettem hajvegapolot es nagyon jo,nem tapadnak ossze tole a tincsek es nem is toredezik azota.
Szaraz hajra meg jo a tojassargaja oszekeverve olivaolajal (rakened a hajadra hagyod rajta min. 3 orat majd hajat mosol samponal) valamint a balzsam(a fejborodre ne kend mert korpasodhat tole) es a Placenta. A Placenta nekem nagyon bevallt szupermarketekben vagy mas boltokban is lehet kapni olcso es fel Kg-s dobozban van, sokaig tart.
Es a legfontosabb hogy vagass a vegebol 1-2 centit minimum 6 honaponkent hogy egeszseges maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!