Lehet egyenes hajból romantikus frizurákat készíteni?
Figyelt kérdés
Olyan frizurákra gondolok,amikhez nem kell begöndöríteni a hajamat,mégis csinos és romantikus stílusú.Elsősorban olyan frizurák érdekelnének,amiket a hétköznapokban is el lehet készíteni,lehetőleg kép vagy videó melléklettel.Előre is köszönöm szépen a válaszokat!:)2012. jún. 28. 20:52
1/4 anonim válasza:
tűzd szoros kontyba a hajad vagy a tarkódnál, vagy a fejed tetején, és rakj bele valami feltűnő díszt, kisvirágot, vagy csillogó hajtűt:
vagy fogd össze laza copfba a hajad, és elöl pár tincset hagyj szabadon:
és a személyes kedvencem a "hajpánt fonás" gyorsan megoldható, és romantikus :)
remélem, tudtam segíteni!
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,ez segített,köszönöm szépen!
Ha valakinek van még ötlete,legyen szíves írja le!:)
2012. júl. 2. 09:40
3/4 anonim válasza:
Én amit imádok és szerintem nagyon romantikus, azok a hajpántok. Rengeteg féle hajpántot lehet kapni, kis masnival vagy virággal az oldalán (akár nagyobb lapos díszt is bevállalhatsz), nagyon romantikus tud lenni.
A hátránya hogy egy idő után nyomja a füled mögött, hát meg kell szokni.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazad van,az is lehet romantikus.Köszönöm szépen!:)
2012. júl. 20. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!