Sztetek ciki egy ilyen pólót este szórakozóhelyre felvenni?
Mert elege van a srácnak már, túl jól néz ki, aztán ragadnának rá a csajok, csak éppen neki meg a srácok kellenek, és rendelt egy ilyen pólót:
"sorry girls, I suck dicks"
De sztetek nem ciki ha ebben jön? én nemtom ... mondtam neki h azért gondolja meg, tuti lesznek homofóbok is, de azt mondja h legalább így megússza a vitákat a csajokkal.
végül is semmi nem volt, páran megnézték azt annyi, meg főleg lányok megmosolyogták. viszont felkeltette egy heteró srác érdeklődését elég szépen, aztán kérdezte tőle h tényleg jól csinálja-e, és a végén meg is mutatta neki. azért ez elég durva, h tulképpen a bnője mellől nyúlta le a srácot ... de végül is csak a valóság, nem az első hasonlóról tudok, hallok, aki hasonlóan reagál heteró létére. úgy látszik, felébred bennük a kíváncsiság és gondolkodóba esnek, vajon milyen lehet, tényleg annyira jó? :)
hát ez van, lényeg h nem volt gond, de az jó kérdés tényleg h egyáltalán értették-e legtöbben, most ezen elgondolkodtam, csak nemá ennyire agyatlan legyen a többség. hát nem vmi tudományos értekezésről hanem néhány szó megértéséről van szó :) erre kíváncsi lennék most már nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!