Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Paypass maestro Erste bankkárt...

Paypass maestro Erste bankkártyára panasz valakitől?

Figyelt kérdés
Vagy a rendszerre? Mert őrület, hogy január óta van a tulajdonomban a kártya, de majdnem infarktust kaptam, amikor múlt hónapban a fizetésemet megkaptam és nem sokkal utána egy üzletben a pay pass vásárlás után hibás smt-t kaptam, hogy mínuszban van az egyenlegem, aztán az atm-nél is pont azt a mínusz összeget írta ki, megpróbáltam többször, akkor is! Ezekért meg egyenleg lekérdezés díjjal terhelt! Be mentem rögtön ott a bankba, beszélni nem bírtam és egy okos hölgy csak annyit mondott: megesik, előfordulhat, de azért ha már ott voltam ám akart beszélni ezt azt...! Amúgy a számlán minden rendben volt! Viszont azóta hasonló megint előfordult, nincs net hozzáférésem telefonról, így megint ott álltam kínosan az atm előtt, mert két munkahelyem van, két helyről vártam fizetést a korábbit a kevesebbet le sem tudtam venni, mert fedezet hiány végett, holott...de nem mind hol lehet kártyával fizetni...! Erre ma a másik fizetésemről meg megint hibás sms-t kaptam, először a főnökömet szidtam...de áááá, hát lehet ezt bírni idegileg? Most mit kéne tennem? Hol a hiba?
2016. ápr. 8. 19:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!