Mindig sok a probléma, és nincs kinek elmondani? Panaszkodjatok nekem! Akármit, akármivel kapcsolatban!
Figyelt kérdés
itt nincs vélemény max a megoldás érdekében csak, kioktatás,okoskodás! szívesen meghallgatok bárkit és ha segítség kell szívesen segítek is!!2013. máj. 4. 17:32
1/5 anonim válasza:
egy emberrel, akivel nem tudok nagyon beszélgetni, milyen témákat tudsz ajánlani?
2/5 A kérdező kommentje:
szia:) nem tudom mennyire ismered őt vagy az érdeklődését,milyen idős milyen gondjai vannak mivel foglalkozik stb.. ha semmit nem tudsz róla akkor bármiről lehet általánosságban és ahogy belemerültök lehet egyre személyesebb is ha olyan a kapcsolat,de itt mindenről lehet beszélni, élményekről,tapasztalatokról, a körülöttetek lévő világról,emberekről,zenéről,filmről,utazás,célok,elképzelések,tanulás,aktuális események,üzlet,bel-külpolitika lényeg hogy lássa hogy partnernek tekinted ! így általánosságba most ennyi jutott eszembe, de ha meg van mit szert belelehet menni az adott témába jobban is!csak lazán ne görlcsölj!!:)
2013. máj. 4. 18:03
3/5 anonim válasza:
Csak, mert a ma fiatalok tudnak beszélni... én valahogy nem. Mármint nem olyan dolgokról, mint ők... nem tudom ezt a bandát meg azt a tuc tuc zenét.. :) Köszi a segítséget!
4/5 A kérdező kommentje:
nagyon szívesen! írj még ha így érzed! én se vagyok jártas ezekben annyira de kezdj el érdeklődni és jobban kinyílik a világ és te is!Nincs azzal baj ha valaki csendesebb típus sőt én is ilyen vagyok sokkal mélyebbek és megbízhatóbbak!A lényeg csak lazán,spontán élvezettel!
2013. máj. 4. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!