Családi probléma, erkölcsileg helyes ez?
Sziasztok. Az van hogy mondtam anyumnak hogy szombaton a haveromnál alszom. Előző héten is ezt mondtam, és így is volt, de sörözni, piálni is mentünk, csajozni is. Dohányzom is. Édesanyám az én koromban dohányzott, igaz kiakadna ha megtudná, de ő is az anyja elől rejtőzködve dohányzott. Én viszont nagoyn szeretem édesanyám és szarul esik ez, viszont hívogat a buli szava. Anyám viszont nem biztos hogy elengedne ha tudná hogy bulizgatni is megyünk, a piálás még talán oké ha ésszel csináljuk, de ha megtudná hogy dohányzom és hazudtam eddig neki (mivel nem mondtam el) kinyírna!
Tehát elmehetek szerintetek bulizni? Hisz egyszer élünk, és nem kell mindenről tudnia anyumnak, viszont nagyon szeretem és szarul esik hogy átverem. Bár lehet, még szarabbul esne hogy elengedne, jól esik hogy figyel rám és nem engedne ilyenbe.
Szóval szerintetek erkölcsileg nem lenne annyira helytelen ellogni bulizni? Néha lehet lazitani nem? Anyámnak elmondjak mindent?
Biztos hogy lesz olyan, aki azt mondja majd, hogy persze, menjél csak, kell az!
Én viszont azt mondom, hogy buli nélkül, alkohol nélkül is lehet jól érezni magad, ha csak azokkal megy, akkor baj van.
Viszont édesanya csak egy van és te is tudod, hogy nem kinyírna, hanem szomorú lenne, ha megtudná az igazat. Neked kell dönteni. Én nem nyomnám el a lelkiismeretemet, nekem sosem ért egy buli többet a saját anyámnál.
Hát ha 15 vagy, akkor nem menj. Bőven ráérsz még bulizni később is.
Amúgy hol a fenébe szolgálnak ki piával 15 éves gyerekeket?
Nagyon ellentmondásos az, amit leírtál.
Keresztény vagy, egy éve megtértél.
Akkor hogyan írhatsz ilyen kérdést???
Álszentekkel tele a világ... Te is egy újabb darab vagy ezekből?
Ne hazudj! Semmiképpen sem édesanyádnak!
Én nem vagyok keresztény, mert az a hitem, hogy úgy kell élni, hogy soha ne kelljen bocsánatot kérni.
15 évesen nem a bulira kellene koncentrálni, most pár év hülyeség miatt egy egész élet ugorhat. Lesz még időd mindarra bőven, amit most hiányolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!