Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért probléma, ha egy férfi...

Miért probléma, ha egy férfi vékony testalkatú?

Figyelt kérdés
Folyamatosan ilyeneket hallok, hogy a vékony testalkatú srácok nem elég megnyerőek, gyengék, biztosan lusták edzeni, betegek, homoszexuálisok. A nők elvileg nem szeretik őket. Azonban mi van, ha valaki szándékosan akar vékony lenni és nem azért mert életképtelen? Miért ilyen nagy szám ez?
2013. ápr. 7. 21:04
 1/5 Kameko-san ***** válasza:
Nem tudom, szerintem ez egyáltalán nem baj. De gondolom sokan azt hiszik, hogy az ilyen férfiak gyengék meg ilyesmik.
2013. ápr. 7. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Ennek bizonyára régebbre nyúlik vissza a magyarázata. A jó harcos, aki meg tudta védeni a családját, nyilván nem 40 kilós volt. A férfi szóról mindig is egy erősebb testfelépítésű ember jut eszembe, nem pedig egy dzsásztinbíber és szerintem az a trend, ami a fiúk körében hódit, nagyon elcseszett. Ha valaki vékony akar lenni, hát legyen. Vannak lányok, akik erre buknak.
2013. ápr. 7. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más tetszik, én már olyat is láttam, akinek a vékonyak.

Inkább az a baj, hogy sokakat zavar a vékonyságuk, az izomtalanságuk, sírnak, hogy emiatt nem tetszenek sok lánynak, de semmit nem tesznek ellene, hacsak nem annyit, hogy mindennek lehordják a női nemet, hogy milyen felszínesek.

Természetesen nem kell valakinek izomkolosszusnak lennie az életképességhez és ha valaki elégedett az alkatával, legyen az vékony, vagy vastag, akkor azzal sincs semmi baj. Csak hát ők is mindig lesznek, akiknek nem tetszenek, mindenkinek nem tetszhet az ember, ezt el kell fogadni.

2013. ápr. 7. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki vékony még nem gyenge. Én is vékony vagyok, mindig is az voltam, elmentem gyúrni, felszedtem 10 kilót, attól még vékony maradtam :D rengeteget edzek, kűzdősportolok, nyáron néha megjegyzik, hogy milyen izmos vagyok... meg hogy vékony :D
2013. ápr. 7. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert az miért baj, ha egy nő izomkolosszus vagy mackós?

Nemi sajátosságok, hogy a férfiak nagyon és erősek a nők meg törékenyek és gyengébbek. Sztereotípiák.

2013. ápr. 7. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!