Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan tennéd jobbá a világot?

Hogyan tennéd jobbá a világot?

Figyelt kérdés
olyan dolgokra gondolok,amiket meg is lehet valósítani egy átlagos embernek..felsorolás szintjén is jo
2010. ápr. 4. 21:58
 1/7 anonim válasza:
Hát manapság szinte már minden a politika körül forog, szóval ezt is ott :) . Szerintem a fasizmus szebbé tenné a világot, igaz bizonyos módszerei megkérdőjelezhetőek, de mióta ők elbukta, azóta ez az ország csak lefelé tart.
2010. ápr. 4. 22:05
 2/7 anonim válasza:

Előző vagyok.

Szerintem még egy pilitikusok nélküli világ is jó lenne. Ha nem szítanák az ellentéteket magyar és cigány közt, és nemcsak ez a 2 között hanem akármelyik fajok között, vagy azon belül. Egy politika nélküli világban mindenkinek szebb lenne az élete:)

2010. ápr. 4. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem lennének politikusok, akkor ki irányítana? Csak jó helyre kell tenni az X-et, és nem utána nyavalyogni :D
2010. ápr. 4. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Meg egyáltalán: tenni kell valahová azt az ikszet. Nyavalyoghat, aki el sem megy szavazni... Egyetlen komolyabb véleménynyilvánítási lehetőséged a választás, és ha arra sem mész el, akkor mit akarsz?

Én úgy tenném jobbá a világot, hogy megakadályoznám a monopóliumok, oligomonopóliumok létlehetőségét. Legyen minden piacon sok kisvállalkozó, akik egymással tiszta versenyt folytathatnak.

Megállítanám az értelmetlen háborúkat, pl. a nem létező terroristák ellenieket Afganisztánban és Irakban.

2010. ápr. 4. 22:21
 5/7 A kérdező kommentje:
most kicsit el akarok szakadni a politikától,az a lényeg hogy meg is lehessen valósítani.
2010. ápr. 4. 22:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt az összeget, amit Amerika Európának adott a válság leküzdése érdekében, egyenlően szét kéne osztani az összes ember között. Asszem kiszámolták, hogy ez fejenként pár száz, vagy ezer dollárt jelentene, ami elég sok ember életét mentené meg a szegényebb országokban.

Gondoljunk csak bele, ha minden embernek pl. 700 dollár jutna, az egy 10 tagú, nyomorban élő családnál, akik szinte sarat esznek (gondolok itt az afrikai országokra) az már 7000 dollár. Nekem ez az ötletem...

2010. ápr. 4. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:
En a mediat akarnam megvaltoztatni, hogy a vilag kevesbe legyen penzcentrikus es az allando fogyasztas es felszineskedes helyett az igazi ertekekre keruljon tobb hangsuly. Ne az szamitson, hogy van-e BMW-d vagy sem, hanem hogy mennyi onkentes munkat vegzel, hogy hogy dolgozol, milyen ember vagy es a jol dolgozo embereket, a becsuleteseket kulon jutalomban kellene reszesiteni ezzel osztonozven oket, hogy nem hiaba dolgoznak annyit. A csaladok kapjanak ujra hangsulyt, legyen meg az erteke, hogy ne legyen annyi szetszakadt csalad a sok valas miatt.
2010. ápr. 5. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!