Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a japán...

Mi a véleményed a japán emberekről?

Figyelt kérdés
Az apukám japán és nem voltak vele túl kedvesek, amikor Magyarországon kirándultunk. Azt hitték nem értem és csíkszeműnek neveztek minket. Neki nem szóltam.
2016. márc. 18. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltem már japánokkal és szerintem jófejek. Azokkal, akik beszóltak nektek, ne foglalkozz. Sajnos sok a rasszista. Szerintem nem is tudták, hogy japánok vagytok.
2016. márc. 18. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg tudták, csak náluk egyre megy. A japánok másképp néznek ki a kínainál. A kérdező, ha jól értem félig japán. Az ilyeneknek a legrosszabb. Nálunk csíkszemű törpe, Japánban meg gaijin. Ezt nem én mondtam, hanem tapasztaltam. Szerintem nem érdemes az ilyenekkel foglalkozni. Bunkók mindenhol vannak. Ti pont kifogtátok a papáddal. Vannak itt olyanok is szép számmal, akik oda vannak értetek. Látatlanban is. Ajánlom figyelmedbe Székelyföldet is, ha érdekes, igazi magyar helyet szeretnél látni, vendégszerető emberekkel.
2016. márc. 18. 18:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Az anyukám magyar, de inkább japánnak nézek ki. Nem vagyok törpe és a papám sem az. Akkorák vagyunk, mint az átlagos magyar. Nekünk tetszik Magyarország, ezért reméljük máskor kedvesebbek lesznek velünk. Romániába is elmegyünk majd, köszi :)
2016. márc. 18. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy mi magyarok, tudunk bunkók lenni, főleg ha mutogatni akarjuk magunkat az ismerőseinknek. Meg aztán, ahogy a japánoknál is a külföldit amerikaiaknak nézik általában (agogy olvastam/hallottam), úgy nálunk is fennáll a 'minden ázsiai kínai', a tudatlanabbak meg lemaradtak a csíkszemű kifejezésnél. Csodálom, hogy Japánban milyen udvariasak tudnak lenni, de ez itt, Magyarországon sajnos nem így van. Szóval ahogy előttem is írták, ne vedd magadra.
2016. márc. 19. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!