Emlékeztek még ezekre a játékokra?
Elsősorban a husz év körüli korosztályt kérdezem, de lehet, h a fiatalabbak is tudják, miről van szó.
Összegyűjtöttem néhányat azok közül játékok közül, amik anno menők voltak :) Ennyi jutott hirtelen eszembe, de várok még ötleteket :)
Tamagocsi, furby, magic baba (hűtőbe kellett tenni, és elszíneződött rózsaszínre v kékre), tetris, hangulat gyűrű
Ja, a matrica gyüjtes az nalunk is ment. :D
Meg a Csipet csapatot szerettem meg (az a mokusos, asszem...), meg a Maci Laci, meg volt az a medves mese egy repulovel... Capali es Capeti? Nekem az volt a kedvencem. :)
Orulet... 19 vagyok, de mar nosztalgiazok. :)
igen, tamagocsíííííííííííííííííííííííí:D:D van vagy 8dbom:D
19/L
PEZ cukorka és mindenféle tartó van a teszkóban! Tavaly vettem Csillag Patrikosat... :D (24 L)
Én még emlékszem a fekete rágóra, csak nem jut eszembe a neve, vmi horroros vacak. No meg a Center Shock nevű rágó, mazsolányira összehúzta az arcunkat, annyira savanyú volt, de azért vettük, hogy egymáson röhögjünk. Moncsicsi, a régi kocka dömper nekem nagy emlék :), nintendo (Mario és Luigi, Dévényi Tibi bával a tv-ben) jajjj több nem jut az eszembe pedig ezer van tuti. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!