Emlékeztek még ezekre a játékokra?
Elsősorban a husz év körüli korosztályt kérdezem, de lehet, h a fiatalabbak is tudják, miről van szó.
Összegyűjtöttem néhányat azok közül játékok közül, amik anno menők voltak :) Ennyi jutott hirtelen eszembe, de várok még ötleteket :)
Tamagocsi, furby, magic baba (hűtőbe kellett tenni, és elszíneződött rózsaszínre v kékre), tetris, hangulat gyűrű
Tényleg!
Fogalmam sincs, mi volt a neve, mi csak spirálnak hívtuk :)
huh, arra én is emlékszem :)
És itt Erdélyben voltak a kukla-muklák is :) Csak alig van valaki, aki emlékszik rájuk :( Pedig én gyűjtöttem :)
Meg még voltak a diliboltos hülyeségek...
A pattantyú, ilyen kis félgömb akármi, amit ha letettél valahova, s benyomtad a tetejét, pár másodperc múlva pattant egyet.
Meg a valami műtakony szerűség, kis dobozban kellett tartani.
Fúj, igen ilyen műtakony nekem is volt, azóta sem jöttem rá, mire jó :)
A kukla muklákat nem ismerem, nem tudnál esetleg vmi képet linkelni róla?
Meg ezek a kulonbozo dolgok, amiket gyujteni illettve cserelgetni lehetett/kellett... Kosaras kartyak, Pokemonos izek (Tazo, vagy mi volt az...), es a tobbi. :)
Ja meg mikor en ovis voltam, (19 vagyok), akkor volt meno a Tininidzsa orulet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!