Mi történne, ha egy olyan világban élnénk, ahol mindenki pontosan azt mondja, amit gondol?
Köszönöm a válaszaitokat és a filmtippeket!
Egyébként szerintem is lenne egy kisebb fajta világvége. Először mikroszinten mennének tönkre az emberi kapcsolatok (pl. kiderülne kb. minden második házasságról, hogy valaki megcsalt valakit), lenne egy csomó hirtelen felindulásból elkövetett gyilkosság meg öngyilkosság, makroszinten pedig elsősorban a politikai rendszerek omlanának össze, valamint a pénzügyi is (szerintem a pénz mint fizetőeszköz meg is szűnne létezni, mert akkor már nem lehetne azt hazudni, hogy valami ennyit meg annyit ér), egyszóval anarchia és gyors népességcsökkenés következne be, de aztán pár év alatt letisztulna minden, és valami számunkra ismeretlen új világ kezdődne :) Legalábbis én valahogy így képzelem.
pl dogaírásnál jól jönne:)
amúgy szerintem lazán fröcsögne a vér az utcákon. én meg folyton énekelnék:D, gyakran dúdolok magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!