Valaki meg tudja nekem mondani, miért akarja a mai világban mindenki "kiélni" magát, miért ez az érett gondolkodás és érzelmi érettség mércéje?
A kiélni kifejezés szerintem nem feltétlenül azt jelenti, hogy minden velem szembejövő férfival lefekszem, hanem azt, hogy élvezed az életet. Ez egyeseknek a pasizást, másoknak a bulizást vagy utazást, kalandokat jelenti.
Én is azt vallom, hogy minél több dolgot ki kell próbálni az életben. Nem akarok 70 évesen úgy visszagondolni az életemre, hogy munkán kívül otthon ültem a négy fal között, nem jártam sehova, nem szórakoztam.
Annak pedig szintén nem vagyok a híve, hogy valaki az első szerelmével kösse össze az életét, mivel ha egy férfi van az életedben semmi viszonyítási alapod nincs. Én az első barátomba halálosan szerelmes voltam, azt hittem, hogy ő maga a tökély. Utána megismerkedtem más férfiakkal és rájöttem, még sokkal jobb is lehet egy kapcsolat annál, amilyen az első volt.
Persze én se azt mondom, hogy mindenkivel össze kell feküdni, de én jobbnak tartom, ha házasság előtt volt már 2-3 komolyabb kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!