Érdekelne valakit egy ilyen történet? Lehet valakinek megbotránkoztató lesz.
Az egész kiinduló pontja egy esküvő. A főszereplő lány unokatestvére(fiú) házasodik.
Lényegében a sztori pár nap alatt játszódna de rengeteg titok kerülne felszínre a lány tökéletesnek hitt családjáról. De hogy hosszabb és egy kerekebb sztorit kapjunk azt gondoltam visszaemlékezésből is állna néhány fejezet,amikből kiderülne a főszereplőnk és unokatestvérének titkos viszonya. Na igen,tudom hogy tabutéma. Éppen ezért találom érdekesnek(valakinek undorító,szerintem lélektanilag is fontos lehet). Szóval mondanom sem kell elég nagy botrány kerekedne ki,de nem szeretnék részleteket elárulni. Főleg a vérfertőzés miatt kérdezem,mert nem akarok egy olyan történetbe belekezdeni amit kapásból mindenki elítélne.
Negatív-pozitív kritika egyaránt érdekel:) Ha szeretnétek küldök "tartalmat" is vagy privátba kifejtem a sztorit mert már minden megszületett a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!