Érdekelne valakit egy ilyen történet? Lehet valakinek megbotránkoztató lesz.
Az egész kiinduló pontja egy esküvő. A főszereplő lány unokatestvére(fiú) házasodik.
Lényegében a sztori pár nap alatt játszódna de rengeteg titok kerülne felszínre a lány tökéletesnek hitt családjáról. De hogy hosszabb és egy kerekebb sztorit kapjunk azt gondoltam visszaemlékezésből is állna néhány fejezet,amikből kiderülne a főszereplőnk és unokatestvérének titkos viszonya. Na igen,tudom hogy tabutéma. Éppen ezért találom érdekesnek(valakinek undorító,szerintem lélektanilag is fontos lehet). Szóval mondanom sem kell elég nagy botrány kerekedne ki,de nem szeretnék részleteket elárulni. Főleg a vérfertőzés miatt kérdezem,mert nem akarok egy olyan történetbe belekezdeni amit kapásból mindenki elítélne.
Negatív-pozitív kritika egyaránt érdekel:) Ha szeretnétek küldök "tartalmat" is vagy privátba kifejtem a sztorit mert már minden megszületett a fejemben.
Nekem ez "12 egy tucat" típusú történetnek tűnik, amit biztos nem olvasnék el ennyi infó alapján.
Mint ha a Gran Hotel ( Nem Grand!) című spanyol sorozatot koppintanád, az egyetlen csavar(?) benne a "vérfertőzés".
Ha a vérfertőzésnek nincs kiemelt szerepe, akkor ezt a problémát áthidalhatod egy olyan megoldással, hogy nem vér szerinti unokatestvérek, hanem az egyik fél az egyik szülő előző házasságából született gyermek, aki csak az újraházasodás miatt került jogilag "unokatestvéri" státuszba. Vagy idővel kiderülhet, hogy nem is vér szerinti unokatestvérek, hiába hiszik magukat annak, mert a két testvér ( akik révén unokatestvérek lennének) egyikének a párja félrelépett, és valóban az egyikük férje nem a testvérek egyikének a vér szerinti gyermeke.
Utolsó válaszoló,nem ismerem azt a sorozatot ha hiszed ha nem saját ötlet az egész.
Mellesleg eredetileg testvérekkel akartam volna,de azt lehet még számomra is nehezebb lenne megírni és végképp nem tetszene másoknak,így maradtam a finomított változatnál. Pedig ha testvérekkel játszódna jobban megtudnám jeleníteni az érzelmi hátteret,viszont valamennyire alkalmazkodni is szeretnék másokhoz. Igazából nincsen "főszál" több ember félrelépését és hibáját beszeretném mutatni,de ez is nagyon fontos szerepet kapna.
Nem értelek,egy szóval sem mondtam hogy valami újat szeretnék alkotni tekintve hogy az lehetetlen. Te meg úgy beszélsz,mintha azt hinném ilyet még senki sem írt. Engem csak érdekel ez a téma.
Mellesleg mi a címe annak a könyvnek ha szabad kérdeznem? Mert hallottam róla de még nem olvastam.
Bocsi, akkor félreértettelek.
Ráadásul nagy marhaságot írtam - inkább csak az érzés maradt meg, nem tudom, miért B.T. Bradforddal azonosítottam. Rákerestem, V. C. Andrews Dollanganger sagáját érdemes elolvasnod, ha szereted az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!