Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sokan vannak, akiknek a...

Sokan vannak, akiknek a fiatalkoruk nem a vidámságról, szórakozásról, bulizásról és maguk kiéléséről szól?

Figyelt kérdés

Hanem a szenvedésről, magányról, betegségekről mint nekem. Mert nehéz elfogadnom, hogy én nem lehetek olyan mint a többi fiatal, mindig azt látom hogy a többiek vidáman élik az életüket, kiélik magukat, szórakozni járnak a barátokkal és ilyen dolgok, amiket az átlag fiatalok csinálni szoktak. Én is olyan életre vágynék, csak nekem el van rontva minden.

Sokan vannak így rajtam kívül?

2016. jan. 16. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Sokan. Ezen az oldalon főleg sok ilyet lehet olvasni. Csak ők nem hallatják a hangjukat a való életben.
2016. jan. 16. 20:14
 2/4 anonim válasza:

Jelen.

Habár nekem nem betegség okozta az elszigeteltséget, hanem egy kezeletlen, sorozatos gyerekkori trauma. Idővel sikerült feldolgoznom a velem történteket, de a szorongás és a kisebbségi komplexus beleépült a személyiségembe.

Remélem, mostanra már neked is sikerült meggyógyulnod, vagy jobb az állapotod az akkorihoz képest!

Ha akarod, levelezhetünk.

(Előfordulnak olyan napok, amikor nem lépek fel az oldalra, de ezt ne vedd magadra.)

22 éves, lényegtelen-milyen-nemű

2016. jan. 16. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
A médiában boldog és fiatal emberekkel lehet eladni a legegyszerűbben egy terméket... a közösségi oldalakon és a hétköznapi életben pedig mindenki menőnek, vidámnak, sikeresnek próbál látszani... De az igazság az, hogy a többség boldogtalan és komoly problémákkal küzd.
2016. jan. 16. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenkinek megvannak a maga problémái.
2016. jan. 16. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!