Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Természetes jelenséggé vált...

Természetes jelenséggé vált nem köszönni a buszsofőrnek?

Figyelt kérdés
nem utazom tömegközlekedéssel, évente talán 1-2 alkalom van hogy buszra szállok. legutóbbi utazáskor, (nem helyi járat hanem vidéki kisvárosból visz be megyeszékhelyig) bár előttem lévőknél nem figyeltem meg mikor rám került a sor és köszöntem mielőtt kértem a jegyet, semmi válasz nem jött a sofőrtől. miután leültem figyeltem meg hogy senki nem köszönt gyakorlatilag neki sem korosztálytól függetlenül csak eldarálták meddig kérik. ez ennyire természetessé vált? vagy nem lenne alapvető egy köszönés ilyen helyzetben?
2016. jan. 12. 15:18
 1/6 anonim válasza:
100%
Én is ez tapasztaltam :D, ha én köszönök általában visszaköszönnek :D, de arra is volt már példa, hogy nem köszöntek vissza. Én hülyén érzem magam, ha nem köszönök xD
2016. jan. 12. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig köszönök felszálláskor, néha leszálláskor is és az esetek döntő többségében viszonozza a sofőr.

19/F

2016. jan. 12. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mifelénk általában szokás köszönni.
2016. jan. 12. 15:37
 4/6 gnoomage ***** válasza:
100%
Én is mindig köszönök. Valamiért fura érzés lenne ha csak bámulnánk egymásra mint két hülyegyerek és kész.
2016. jan. 12. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kisvárosban én a helyijáratoson is köszönök és vissza is köszönnek.
2016. jan. 12. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:
én mindig köszönök, fel és le szálláskor is. ha nem köszön vissza a sofőr, nem dől össze a világ, biztos rossz napja van.
2016. jan. 12. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!