Tényleg ennyire megváltozott a mai fiatalok értékrendje? Természetes számukra a prostitúció, a szülők, nagyszülők semmibe vétele?
Kérdésemet ez a kérdés ihlette, illetve a rá adott válaszok, melyek alapján teljesen elfogadható, sőt dicsérendő, ha valaki utcalánynak megy, hogy eltartsa gyerekét.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
# 1 :DDD Ja-ja!
Miért, Te mit tennél a helyében?
Nem olvastam végig a válaszokat, de nem csak a mai fiatalokkal van vaj (akik a mai nem annyira fiatalok által lettek felnevelve). De én a gyerekemnek akkor is az anyja leszek, ha ő rossz társaságba keveredik, vagy nem feltétlenül olyan életet választ, mint amit én szeretnék látni.
36/NŐ
Mit tehetett volna az anya?
- kér gyerektartást az apától, akkor elmondják mindenféle pénzéhes r.bancnak
- elmegy dolgozni 8-10 órában kisbaba mellól, akkor meg megkapja hogy szívtelen, nem is szereti a gyerekét
- mégis segítenek neki a szülei, akkor ugye az ő nyakukra szült
- elveteti, akkor gyilkos
Nem nagyon tehetett volna olyat, ami miatt ne szólják meg....
Anyaotthonba ment, onnan lehetett volna menni dolgozni. Vagy vállalhatott volna takarítást, bármilyen tisztességes munkát.
A szülők valóban nem békültek vele, de én szívesen meghallgatnám az ő verziójukat is. Lehet, hogy mindent megpróbáltak, könyörögtek, rimánkodtak, de a lány nem volt hajlandó változtatni. Esetleg évekig próbálták jó útra téríteni, s egy idő után belefáradtak. Ki tudja, mi mindent vágott a fejükhöz a kislány, ki tudja, hogy tette tönkre őket a gyerekük. Lehet, hogy már nem tudtak mit tenni, ezért döntöttek így. Csak a lány elmondása alapján tudjuk a történetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!