Petra666 kérdése:
Hogy lépjek ki?
Figyelt kérdés
Járok egy közösségbe(nem írok semmi konkrétumot ne hogy ráismerjenek.:D) Kb.2-3 éve, szóval nem most kezdtem,de még mindig nem fejlődtem semmit, pedig körülöttem mindenki más igen.Meg annyira a közösségbe sem érzem jól magam, és egész eddig abban a hitben ringattam magam, hogy majd idővel nekem is annyit fog jelenteni a dolog, mint másoknak...mert sok embernek nagyon sokat jelent ez a közösség, és én is arra vágytam. Viszont megtaláltam azt a helyet ahol jól érzem magam, már tudom mit szeretnék csinálni. Olyat ahol nekem is lehetnek sikereim...(De a vezetőnk, aki egyébként tök jófej) ha más kilépett mindig agyon "szivatta" meg számon kérte, és az igazságot nem akarom a fejéhez vágni, meg na őszintén nincs nagyon merszem, éppen a dolog közepében (amit most csinálunk) kijelenteni, hogy abbahagyom.2016. jan. 11. 14:40
1/2 anonim válasza:
Hát mondjad szerintem, hogy más utakra vágysz, vagy más utak hívnak téged, és úgy érzed, most egy időre elmennél a közösségből, vagy hogy reméled, megértik, de most máshova szólít, húz a szíved, egy másik hely számít rád, úgy érzed, most máshol szeretnél vagy tudnál jobban fejlődni, úgy érzed, a kibontakozásodhoz most másik hely, másik környezetre van szükség, vagy újra útkeresésbe kerültél, valahova elvágyódsz, elszólít, most úgy érzed, kicsit megtorpantál és vannak még benned vágyak, amiket meg szeretnél élni, hogy fullra, mégjobban kibontakozhass, ahol mégjobban tudod a pro-ságodat kamatoztatni, kicsit talán szükséged lenne valami újdonságokra, megélni, megnézni olyan dolgokat megismerni, amiket eddig még nem láttál, nem volt benne részed, és most hiányzik, és ezt az űrt most szeretnéd megszűntetni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget
2016. jan. 11. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!