Hogy lépjek túl ezen?
Figyelt kérdés
Rám nyomult egy cigány lány, én finoman visszautasítottam.. na most 1 hete vártam a buszt, és jött egy kocsi, kiszált a kocsiból 3 cigány csávó, és egy kicsit meggyepáltak. Azóta félve lépek utcára,és ha megáll mellettem egy kocsi hogy megkérdezze hogy mi merre van.. akkor is tökre beparázok mert azthiszem hogy megint meg akarnak verni:S2014. márc. 9. 15:32
1/2 anonim válasza:
Nem csoda, hogy félsz.
Volt hogy engem is megkergettek a kisebbség helyi képviselői. (Még gyerekkoromban.)
Így látatlanban nehéz mondani bármit is. De segít ha
1.) Elkerülöd őket
2.) Ha tudják, hogy neked is vannak rokonaid, barátaid, szóval tartozol valahova, van aki megvédjen.
2/2 anonim válasza:
ha nem tudsz kihez fordulni,hogy elkapjátok őket,akkor alkalmazkodnod kell a helyzethez.
elkezdesz ökölvívó és késharc edzésre járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!