Félek újra terhes lenni, pedig szeretnénk még egy gyereket. Hogy lépjek túl ezen?
Tökre megértelek, az egészségedet is megsínyli nemcsak a kisfiaddal való kapcsolatod.
Viszont azt biztos te is tudod, vagy a környezetedben látod, hogy minden terhesség más, akár ugyanannak az embernek a másik is más. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy lesz ilyen, de garantálni nem lehet.
Szokták mondani, ha fiú akkor nincs hányás, neked akkor ezek szerint volt, nekem egyáltalán nem :) nekem más probléma volt. Valamit a hányásra esetleg praktikát lehet bevetni, szokták mondani a colát, keverd ki a szénsavat, vagy a gyömbért talán.
Nem akarok vészmadár lenni, de nekem a második terhességem is ugyanolyan volt, mint az első, vagyis az 5. Héttől a 13-14. hétig folyamatos rosszullét, hányás. Pedig nem is azonos neműek a gyerekeim. Inkább szülnék még 10x, minthogy ezt még egyszer végigéljem. Persze, ha szeretnél még babát, akkor ne gondolj a legrosszabbra, hanem arra, hogy a rosszullétek is végesek, és egyszer mar kibírtad.
Mondjuk egy 1.5 éves kisgyerek mellett, 40 fokban, néha azt hittem, hogy nem bírom ki, de mégis itt vagyunk. A férjem és az anyósom nagyon sokat segített a hányós időszakban. Szóval hajrá! Menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!