Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi a furry...

Szerintetek mennyi a furry szubkultúra kedvelőinek életkorban számított alsó határa?

Figyelt kérdés
Mármint én 13 éves létemre rajongok e furcsa de változatos fandomért.Kb 1 éve hogy megismertem, és imádom,fursonám is van, fursuitot is tervezek készíteni. Ugyanakkor a legtöbb furry 20-21 éves kor felett jár.Van 1 ismerősöm aki szintén furry, és ő 15 éves. Szerintetek ezt lehet "túl korán kezdeni"? És ezért képesek elítélni vagy lenézni?

2016. jan. 10. 15:43
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Mitől lenne szubkultúra? Nincs mögötte semmilyen kulturális, társadalmi vagy politikai állítás vagy célkitűzés... Ilyen alapon szubkultúra a gombfoci, az orrfújás meg a mákos tészta is.
2016. jan. 10. 16:07
 2/9 HyperPosSum ***** válasza:
92%

Szerintem pedig igenis szubkultúrának számít. Egyáltalán tudod, hogy miről van szó?

Nem hiszem, hogy korán lehetne kezdeni. Ha már ilyen fiatalon tudod magadról, hogy az vagy, akkor te vagy rá az élő példa. Sok sikert a fursuitkészítéshez! Nem lesz olcsó mulatság. Ha jót akarsz magadnak, akkor inkább készíttesd el valaki mással! Egyébként meg várj vele még pár évet, mert hamar ki fogod nőni. A furrységed pedig ne nagyon hangoztasd idegenek előtt, mert Magyarországon ez (akárhány éves vegy) elég tabunak számít.

A szüleid tudnak róla? Ne vidd nagyon túlzásba!

Keress a neten fiatalabb furryket, a

2016. jan. 17. 22:56
 3/9 HyperPosSum ***** válasza:

Bocs!

Akikkel tudsz beszélgetni! Ne a furry.hu-n!! Vigyázz, hogy merre tévedsz, mert (ahogy re is említetted) nagyon változatos szubkultúra. Van "sötét" oldala is, amivel még inkább te ne találkozz! Ajánlom figyelmedbe a FeralHeart nevü játékot, itt több kedvesebb magyarral is találkozhatsz.

Ha szabad tudnom, milyen a fursonád? Anthro? Feral?

Én kb. 2,5 éve ismertem meg a kulturát, azóta rengetehet olvastan róla. Én nem vagyok furry, csak érdeklődő. Írj rám nyugodtan!

2016. jan. 17. 23:11
 4/9 anonim ***** válasza:
De miért?
2016. febr. 2. 09:26
 5/9 HyperPosSum ***** válasza:
Miért ne? Zavar?
2016. febr. 3. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem, csak számomra érthetetlen.... rácsodálkoztam, ledöbbentem és el vagyok hűlve...
2016. febr. 4. 08:30
 7/9 anonim válasza:
100%
Szerintem sincs határa. Egyébként énsem vagyok furry, csak érdeklődő :) Deviantart nevű oldalon találkoztam rengeteg ilyen tartalommal és egy idő után kíváncsivá tett, szerintem nagyon király :D
2016. febr. 18. 18:37
 8/9 Kukacka :3 válasza:
100%
Nem lehet túl korán kezdeni. Mármint ha te szereted nyugodtan szeresd (én is szeretem fiatal létemre :P)
2016. júl. 31. 20:10
 9/9 anonim válasza:

figyelj,én is 14 évesen ismertem meg ezt a szubkultúrát méghozzá augusztus végén tavaly.. semmi probléma nincs azzal ha 15 alattiakat is érdekel ez a kultúra sztem :DD

Azzal meg egyetértek h eléggé költséges és persze idő igényes egy suitot megcsinálni...én kb októberben álltam neki egy suitnak..ha most mindenfélét bele számolok,kb 60-70K voltak az anyagok.. ÉS még mindig nincs kész..igaz,h márcsak a szemgolyók vannak vissza de akk is volt egy kb fél év :v Ettől független nagyon ajánlom ezt az egészet mert én nagyon élvesztem mikor csináltam ^^ Hát azért nagy hiba volt felőlem h pont 8-dik I. félévébe álltam neki a suitnak,és nagyon elterelte a figyelmememt a tanulásról de én imádtam ezt csinálni c: ajánlom neked is ^^ :D (megj.: ha úgy tatotta kedvem,akk "barkácsoltam" farkakat..khm khm..ma délután készítettem el immár a 6. farkam xDD)

2018. jan. 15. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!