Melyik szubkultúrába tartozom?
Az a helyzet, hogy az emberek látásból "leemósoznak" vagy "ledarkosoznak". Igazából sötét ruhákat hordok, bár ennek nincs különösebb jelentősége, egyszerűen csak szeretem a feketét. Nagyjából másfél évig depis voltam, amit nem is nagyon ordibáltam szét, megpróbáltam nem kimutatni kimutatni másoknak, de végülis az animékneknek/mangáknak köszönhetően elmúlt(elfeledteték a bajaimat ^^")
Igazából annyi igaz rám, hogy amikor egyedül vagyok, gyakran kezd el forogni az agyam, amitől sírni kezdek, mert tuti, hogy akaratlanul is felidézek magamban valami rossz emléket, de sosem mások előtt...
Öltözködésileg egyébként a gothba és az emoba is beleillenék, szeretem a gótikus, fekete-csipkés kiegészítőket, de az emos cuccokat is ><
Az olyan válaszok, hogy "mindegyik gáz", meg hasonlók nem érdekelnek, de ha valaki tud segíteni, megköszönném ^^
14L
De miért akarja valaki mindenáron beskatulyázni saját magát?
:o
"De miért akarja valaki mindenáron beskatulyázni saját magát?"
Mert kamasz. Ez egy életkori sajátosság, keresi a helyét a világban, tartozni akar valahová, azért vannak ilyen csoportok. Mellette meg ő "érettebb a koránál" meg "más mint a többiek", tehát mégis csak egyedinek, különlegesnek akarja magát érezni. Én is ilyen voltam, meg a kamaszok 99%-a ilyen. Ez egy nagyon érdekes és izgalmas életszakasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!