Mi a véleményetek a youtube csatornámról?
https://www.youtube.com/channel/UCNET0tufbxQKMb3gw8NnFGA
Ebben a hónapban leszek 14.
Mit gondoltok a csatornámról? ( link )
Jók a videók is, meg amiket csinálsz az is. Lájkoltam az összeset :) Csak így tovább!
(Az origaminál igaziból mindent kézben hajtogatnak a japánok, nem használnak vonalzót segédeszköznek, sőt, még le szem teszik az asztalra. Szigorúan kézben, a levegőben. De végülis ez a végeredmény szempontjából mindegy.)
Imádom a kaméleont, mindig is akartam egyet, de apám nem hajlandó megengedni :D
Ha elfogadsz egy kis kritikát:
Lehetőleg olyan betűtípust válassz, amiben vannak hosszú magánhangzók, mert elég igénytelenül néz ki, amikor le van valami írva mittudomén milyen cifra betűkkel, és az "é" meg arial...szóval érted...
A másik, hogy elvileg főként rajzokról szól a csatornád, de ehhez képest még nem sokat raktál fel. Gondolom majd még biztos fog felkerülni pár, igaz? :)
Köszönöm a válaszokat.
Igen még nem sok rajzos videót raktam fel, de még lesznek.
A betűtípusra meg majd jobban odafigyelek. :)
Szia!Megnéztem a csatornádat! Nagyon tehetséges vagy, fel is iratkoztam :D Legalább nem egy minecraftos csatornát csináltál! Én is szoktam rajzolni :) Csak így tovább :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!