A magyarok többsége szerint miért gondolja, hogy a
mostani magyarok ECHTE magyarok?
Figyelt kérdés
Kb 6 nemzetből vagyunk összegyúrva,alig találni hasonló arcokat az utcán. Nincs az az átlagos jelenség,mint a hollandoknál a kövérebb arcforma VAGY a soványabb beesettebb arc amiből rögtön levágni,hogy honnan jött.De az angolok is elég hasonlóak,mégha nem is egyforma az arcszerkezetük. Egy olaszt is lazán megismerni,olyan egyforma tulajdonságaik vannak. Akár belső akár külsőből meglehet mondani az európai nemzetekről,hogy ki melyikbe tartozik. ( Márha valaki ismeri a külső és belső tulajdonságukat ) de a magyarok mind külsőre,mind belsőre olyan különbözőek. Nemcsoda szerintem,hogy ekkora a széthúzás,hisz itt mindenki mindent jobban tud mindenkinél. És ez az egy,ami minden magyarba közös. De ez minden.
Örülök, hogy te tudod, hogy én mit írnék, ha.... Nézd meg annak az ismerősödnek hány felmenője van azon a bizonyos családfán. Nincs nekem semmi bajom azzal, ha valaki magyarnak vallja magát. De azért két lábbal álljunk már a földön.
2015. dec. 25. 07:20
22/38 anonim válasza:
Fenntartották a családi iratokat.
Nem kell a városba menni kutatni, ha minden le van írva.
De ezen a fórumon mindenki ennyire hülye?
2015. dec. 25. 13:06
23/38 anonim válasza:
Te meg, kérdező, lehetsz teljesen magyar fehér bőrrel.
Az egyik csoport fehér bőrű volt teljesen, és a csoportok keveredtek is. (De vannak tiszta formák.) Esetemben is: egyik nagyapám inkább a palócos-erdélyies típus (mert félig palóc), a másik - apai ág - nemesi vonal, és barnás bőr/szem/haj.
2015. dec. 25. 13:10
24/38 tetro válasza:
Tudom, hogy a realitás talaján maradni libsi-zsici-komcsi-hipszter tulajdonság... De félve azért megkérdezném azoktól, akik ismernek olyan embereket, akik 500 évre visszamenőleg tudják az egész családfájukat... Az megvan, hogy 500 évre visszamenőleg egymillió őse van mindenkinek?
2015. dec. 25. 15:12
25/38 anonim válasza:
tetszik amikor ilyen elrugaszkodott esetekben tudjátok csak fű alatt a liberalizmusotokat helyessé tenni...
realitás talaja meg a liberlizmus...
2015. dec. 25. 15:22
26/38 tetro válasza:
15.22
egyáltalán nem értetted meg, amit írtam.
2015. dec. 25. 15:32
27/38 anonim válasza:
Nincs egymillió.
És sok esetben az ősök egymással is rokonok. Pl.: a 300 éve élt apai ősnek és a 300 éve élt anyai ősnek volt 500 éve egy közös őse.
(De Tetro és a másik gyökér (akik egy családfát nem láttak életükben) mindjárt megmondja.. azt, ami nem igaz)
2015. dec. 25. 16:09
28/38 tetro válasza:
16.09
akkor mennyi van, kérlek áruld el :)
2015. dec. 25. 16:13
29/38 anonim válasza:
5-6 jegyű szám, ismerősömnek azt hiszem, hogy 50 ezer környékén (beleértve azt, hogy egy ős több vonalon is ott van).
(Ha én 100 évet megyek, akkor 8 ősöm van. Ha ez így megy, akkor 500 év olyan 35-40 ezer ős.)
De sokadszorra mondom, hogy az ősöket leírták ("vésték" korábban), és így utána se kellet járni (több vonalon). Régen pedig 8 generációra fejből tudták. (Én személyesen hat generációra tudom fejből)
2015. dec. 25. 17:40
30/38 anonim válasza:
"(Én személyesen hat generációra tudom)" Nem hatra, hanem négyre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!