Miért építenek az emberek a falvakba színpompás házakat ahelyett hogy beköltöznének a városba? (lenn kifejtem)
Én képtelen lennék falun élni, mivel városban születtem, itt érzem jól magam, nem hiszem, hogy meg tudnám szokni, hogy ilyen távol legyek sok számomra fontos dologtól. De számomra még a kisváros is olyan, ahova nem költöznék, nem nagyon tudnám megszokni egy megyeszékhely után.
De épp úgy, ahogy én nem szeretnék kisebb helyre költözni, mert nem tudnám, és nem is nagyon akarnám megszokni, pont úgy egy falusi ember, aki mindig is ott élt, erre van berendezkedve, ezt szokta meg, nos ő sem szívesen változtatna az életmódján, ha ezt ő így szereti.
én egy 4000 fős kisvárosban lakok,de városba járok be suliba. szeretek itt lakni és nem tudnék a városban nyomorogni. itt akkor hallgathatom üvöltve a zenét meg pogózhatok magammal a szobámban meg aerobikozhatok amikor akarok,nem kopog fel-le-oldalról senki:D
egyszer kihoztam pár városi barátnőmet a környéken lévő kis erdőbe,teljesen el voltak ájulva hogy milyen szép itt,milyen szabad érzés,mennyire tiszta a levegő satöbbi.
amúgy szerintem a vidékiek megtanulnak alkalmazkodni,és ez egész jó dolog. egy példa,a suliban is mindig azok késnek el akik közel laknak,a vidékiek időben beérnek és ha valahova menni kell mert osztálymunka vagy ilyesmi van akkor a városiak általában jobban húzzák a szájukat pedig nekik kevesebb erőfeszítés meg idő lenne mint nekünk,akik napi 1-2 órát utaznak.
!! de tisztelet a kivételnek,ki ne akadjatok városiak ha ez rátok nem igaz,ezek csak az én tapasztalataim !!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!